Uprava Nogometnog kluba „Bjelovar“ organizirala je u subotu 16. svibnja 2020., radnu akciju na gradskom stadionu kako bi spremno dočekali nastavak aktivnosti. Odazvali su se svi članovi Izvršnog i Nadzornog odbora te treneri i najvjerniji prijatelji kluba.

Radovi su započeli ujutro, a posla je bilo do poslijepodnevnih sati. Glavni teren, koji je nakon dužeg vremena u odličnom stanju, dodatno je tretiran pijeskom, sijanjem trave, valjanjem i cjelodnevnim zalijevanjem.

Ispred svlačionica i oko atletske staze uklonjeno je 70 metara stare visoke žičane ograde koja će se zamijeniti nižom željeznom, na koju će se naknadno postaviti reklamni panoi sponzora.

Ispred društvene prostorije, na samom ulazu u stadion, uklonjeni su jarboli koji će se postaviti uz južni dio atletske staze jer na starom mjestu jarboli i zastave nisu bili vidljivi za vrijeme odigravanja kup utakmica i intoniranja himne.

Kroz nekoliko dana očekuje se završetak postavljanja umjetne trave na pomoćni teren. Uređenje seniorske svlačionice i društvene prostorije za članove kluba moglo bi završiti zajedno s pomoćnim terenom, a slijedi i nova radna akcija Uprave kluba kao nastavak započetih radova.