Nakon utakmice 2. kola 3. HNL Sjever i poraza od NK Radnika iz Križevaca rezultatom 4:1, trener Ante Jeličić podnio je ostavku na mjesto trenera NK Bjelovara.

Odmah nakon utakmice trener Jeličić došao je do mene i rekao da ne želi ostati na mjestu trenera seniora. Očekivao sam da ćemo razgovarati kada se smire strasti ali trener Jeličić ostao je pri svojoj odluci, zahvalio se na ukazanom povjerenju i dosadašnjoj suradnji te zaželio sreću momčadi i novom treneru. U ponedjeljak navečer se sastao kompletan Izvršni odbor kluba i na sjednici donio jednoglasnu odluku da dužnost glavnog trenera preuzme dosadašnji pomoćnik Petar Bošnjak – izjavio je predsjednik kluba Marko Ćurić.

Treneru Jeličiću ponuđeno je mjesto trenera u Nogometnoj školi. Ukoliko Jeličić ostane u klubu, pomoćni trener seniora bit će netko od trenera iz Nogometne škole, a u suprotnom moramo pronaći neko drugo rješenje – dodao je Ćurić.

Trenera Petra Bošnjaka ne treba posebno predstavljati. Radi se o bivšem igraču i legendi kluba koji ima najviše nastupa u 1. HNL od svih bivših igrača NK Bjelovara. Ukupno je skupio 278 nastupa u kojima je zabio 20 golova. Nadamo se da će biti tako uspješan i u trenerskom poslu.
Sretno Pero !

Podijeli s prijateljima!