Polufinale kupa NS BBŽ: Mladost - Bjelovar 0:0 (2:4 11m)

Objavljeno: 28. 05. 2020.
Polufinale kupa NS BBŽ: Mladost - Bjelovar 0:0 (2:4 11m)

U nedostatku sportskih vijesti zbog prekida natjecanja uzrokovanog korona virusom prisjetit ćemo se polufinala kupa NS BBŽ između Mladosti i Bjelovara odigranog u Ždralovima na današnji datum 28. svibnja 2019. godine.

NK Mladost (Ždralovi): Srbljanović, Renić (57' Vučak), Nikolić, Vrbanić (57' Kosanović), Sučić, Furmek, Mlinarić, Trupac, Sabljić (67' Kočiš), Muniz Ribeiro, Bošnjak. Vranić, Vidojević, Vujašković i Pavlović nisu igrali. Trener: Nikola Papac.

NK Bjelovar: Beljan Nikola, Lee Youngmin, Nreca, Hajdarović, Rajić, Ostrman, Kuprešak, Kolar, Šantalab, Nikšić, Pleić. Tomić, Jozić, Kušenić, Mamić, Blažic, Barešić i Đipalo nisu igrali. Trener: Alen Mrzlečki.

Suci: Bundović Ante, Miklečić Slavko i Višić Graziano.

Penali:
- 0:0 Bošnjak Ivan
+ 0:1 Kolar Vjekoslav
+ 1:1 Mlinarić Vedran
+ 1:2 Šantalab Patrik
- 1:2 Kosanović Boško
+ 1:3 Ostrman Željko
+ 2:3 Furmek Vedran
+ 2:4 Hajdarović Deni

U prvih nekoliko minuta igrači Mladosti krenuli su življe u utakmicu ali nakon početnog pritiska Bjelovar preuzima inicijativu, a nedostajao je samo pogodak kako bi se naplatila puno kvalitetnija predstava. Čiste prilike Kuprešaka, Ostrmana i Nikšića nisu iskorištene te se o finalistu odlučivalo udarcima s bijele točke. Junak jedanaesteraca bio je vratar Bjelovara Beljan koji je obranio udarce Bošnjaka i Kosanovića, a igrači Bjelovara bili su super precizni i bez promašenog penala otišli u finale.

U finalu Kupa NS BBŽ koje je odigrano u Predavcu Bjelovar je savladao Dinamo rezultatom 2:4 i osvojio kup drugu godinu za redom. U slučaju osvajanja trećeg kupa u nizu, pehar bi ostao u trajnom vlasništvu Nogometnog kluba Bjelovar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Galerija

Polufinale kupa NS BBŽ
  Novosti NK Bjelovar - Sve